Fortrolighedspolitik & Cookies

PERSONDATA POLITIK

Hos Boligmanager er det helt naturligt at passe på dine informationer og behandle dem i overensstemmelse med loven. Vi foretager registreringer af dine oplysninger med det formål at kunne levere nyhedsbreve til dig. Personoplysningerne registreres hos Boligmanager og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

 

SAMTYKKE

Når der indsamles personoplysninger via vores website i forbindelse med tilmelding af nyhedsbreve, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

 

SIKKERHED

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

INDSIGT OG INDSIGELSE

Som registeret hos Boligmanager har du altid ret til at gøre indsigelse mod registeringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Boligmanager via info@boligmanager.com  

 

COOKIES

En cookie er en fil, der bliver registreret på din browser, når du besøger de fleste websites på nettet, herunder også www.boligmanager.com. På www.boligmanager.com bruges cookies til at analysere trafik omkring brugen af hjemmesiden. Vi anvender Google Analytics til at samle statistikken.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

UDGIVER

Boligmanager ApS

Vestermøllevej 32

7700 Thisted

Tel. +45 71 99 53 80

E-mail info@boligmanager.com